Vriend worden van Swaboladies.nl

Wij zij blij dat wij u als eerste een nieuw concept binnen SwaboLadies.nl mogen voorleggen. De Vrienden van SwaboLadies.nl is de naam en wij hopen hiermee mooi dingen te kunnen verwezenlijken. Misschien dat u aan de naam al een klein beetje af kan leiden wat het inhoud, maar toch zullen wij het u uitleggen.

Swaboladies 2014 (2)

Vanaf oktober 2014 hebben fans, familieleden, sponsoren, kennissen en, nu ja, eigenlijk iedereen de mogelijkheid om lid te worden van SwaboLadies.nl. Deze mensen mogen zich “vriend van de ploeg” noemen en zijn een jaar lang lid. Wat krijgen ze hiervoor terug? Een aantal dingen. Om te beginnen hebben enkele sponsoren en begeleiders enkele mooie tegenprestaties bij elkaar verzameld. Denk hierbij aan korting op artikelen van Wiel-rent.nl (verhuur van fietsen en fiets-artikelen), massages van onze sportmasseur Sytske Brinksma en een plaatsje in de ploegleiderswagen tijdens een van de vele koersen. Natuurlijk breiden we dit aanbod graag nog wat verder uit, eventueel met uw hulp, maar voor nu zijn dit de producten en diensten die ik u mag voorstellen.

[thermometer height=230 align=right trailing=true]

Om “vriend van de ploeg” te worden betaal je per persoon 50 euro. Dit bedrag zal echter niet zomaar de SwaboLadies-kas in verdwijnen, maar komt terecht in de kas van de “Vrienden van SwaboLadies.nl.” Het is dan aan de “vrienden” zelf om te bepalen wat er met dit geld gaat gebeuren. Hiervoor krijgen ze enkele opties waaruit zij kunnen kiezen. Kopen we er materiaal van? Schrijven we ons in voor een mooie wedstrijd? De keuze is aan u.

Voor 2015 hebben we de volgende doelen:

Betalen van de benodigde voeding tijdens de wedstrijden : € 750,-
Brandstof voor de ploegleiderswagen : € 1.000,-
Deelname aan meerdaagse wedstrijden : € 1.500,-
Wedstrijdkleding (broek en/of shirt) met opdruk : € 1.750,-

Als Vriend help je de ploeg deze doelen te bereiken en de rensters te kunnen voorzien van alles wat nodig is om het seizoen optimaal te kunnen benutten.

SwaboLadies.nl hoopt hiermee de fans meer betrokkenheid bij de ploeg te bezorgen en, uiteraard, haar rensters net een klein beetje extra te kunnen bieden.

Vul onderstaande gegevens in en u bent lid van Vrienden van Swaboladies.

[contact-form-7 id=”9055″ title=”Vrienden van Swablodies_copy”]