SwaboLadies.nl in 2016 op Ryde-velgen

De eerste nieuwe sponsor voor 2016 is een feit. De dames van SwaboLadies.nl zullen in het nieuwe seizoen hun kilometers maken op de velgen van Ryde.

Als amateur-renster meekomen met de wereldtop is lang niet altijd gemakkelijk. Niet alleen hebben veel rensters naast de wielersport ook nog een maatschappelijke carrière op te bouwen, ook gaat nog eens een groot deel van het verdiende geld op aan het materiaal waarop gereden wordt.

Hoe fijn is het dan als er een sponsor is die deze kosten weg kan nemen en ervoor kan zorgen dat je op minstens zulk goed materiaal kunt rijden als je professionele-collega’s?

We zijn dan ook zeer verheugd Ryde als onze nieuwe velgsponsor aan te mogen kondigen. Het bedrijf dat voorheen bekend stond als Regida is gevestigd in het Nederlandse Boxmeer en heeft zich gespecialiseerd in het maken van velgen met hoge kwaliteit.

Ryde maakt haar velgen in eigen fabrieken, waardoor ze zelf alle controle over de productie hebben en daarmee topkwaliteit kunnen garanderen. Ontwikkeling en verbetering staat bij Ryde hoog in het vaandel. Dat is waar Ryde en SwaboLadies.nl elkaars pad perfect weten te kruisen.

‘Ryde is inmiddels een gevestigde naam in het produceren van mountainbike velgen,’ vertelt Lars van der Wassem, product manager van Ryde. ‘We worden echter ook steeds groter op gebied van wegwielrennen en zouden hier graag meer mee willen. Dat was voor ons de reden om deze samenwerking met SwaboLadies.nl aan te gaan.’

ryde2

In 2016 rijdt de gehele SwaboLadies-ploeg op de nieuwe Pulse Sprint velgen. Deze velgen wegen slechts 395 gram en zijn speciaal gemaakt om snelheid te produceren. ‘Light and Lightning Fast,’ is hoe Ryde het zelf kort en krachtig weet te beschrijven.

De lichtgewicht spaken en naaf maken de velgen helemaal af, waardoor de Ryde – Pulse Sprint velgen een meer dan waardige set voor SwaboLadies.nl vormen. ‘Het aantal spaken wordt afgestemd op het gewicht van de renster,’ licht Lars toe. ‘Hierdoor krijgen de rensters velgen die ook daadwerkelijk goed bij hunzelf passen.’

‘Ik ben erg blij met een sponsor als Ryde,’ vertelt teammanager Hans Blom over de nieuwe samenwerking. ‘Dit zijn zeer hoogwaardige producten, gericht op de professionele wegwielrenner. Ik ga ervanuit dat we hier veel plezier van zullen beleven.’

Meer over Ryde en over de Pulse Sprint vindt u op hun website: www.ryde.nl

Engelse-vlag English version