Selle San Marco official sponsor van SwaboLadies.nl

SwaboLadies.nl heeft er weer een nieuwe sponsor bij. Het bekende “Selle San Marco” zal vanaf dit seizoen de leverancier van zadels aan de ploeg zijn. De samenwerking is aanvankelijk voor 3 jaar.

De naam Selle San Marco zal u vast niet onbekend voorkomen. Het van origine Italiaanse zadelmerk levert al jaren hoge kwaliteit en is uitgegroeid tot een van de grootste zadelmerken ter wereld. We zijn dan ook erg blij dat we ze mogen verwelkomen als onze nieuwste sponsor.

Team manager Hans Blom is erg enthousiast: ”Wanneer een A-merk als Selle San Marco het team sponsort kan je niet anders dan heel tevreden zijn. De kwaliteit van de zadels is het beste wat er te krijgen is, want Team Lotto Jumbo rijdt er niet voor niets ook op. We zijn enige vrouwen team zijn dat Selle San Marco sponsort, en daar zijn we best trots op.”

Als je bijna dagelijks uren op je fiets zit voor trainingen en wedstrijden, dan is een goed zadel van groot belang. Selle San Marco levert daarom de dames van SwaboLadies.nl zadels van de hoogste kwaliteit.

Selle San Marco_1

Foto v.l.n.r. Hans Blom, Tessa Veen, Marlous de Wit-Williamson, Ed den Outer

Ook renster Tessa Veen-Backhuijs is er erg blij mee: ”Vanuit mijn professie als sport arts zie ik vaak de gevolgen van het gebruik van verkeerde zadels en weet dat een goed zadel erg belangrijk is. Bij Selle San Marco heb ik diverse zadels kunnen testen en heb er nu ook meerdere mee gekregen. Ik ben super blij met deze sponsordeal.”

Op Bike Motion 2015 zijn de SwaboLadies in de Selle San Marco stand aanwezig om hun ervaringen te delen met het publiek.

Lees meer over Selle San Marco op www.sellesanmarco.it.