Duratec nieuwe sponsor SwaboLadies.nl

SwaboLadies.nl kan weer een nieuwe sponsor aankondigen. Fietsenmerk Duratec sponsort de ploeg vanaf 2017 voor drie jaar. ‘Het vrouwenwielrennen verdient die ondersteuning.’

Naamloos

Woensdag heeft het management van de SwaboLadies.nl tijdens de Parel van de Veluwe een driejarige sponsorovereenkomst ondertekend met Duratec Benelux. Het Tsjechische fietsenmerk, in de Benelux vooral bekend van de levering van tandems in de aangepaste wielersport, verwacht meer bekendheid te verwerven in de markt van de solofietsen.

Tijdens de Parel van de Veluwe kwam directeur Cees van der Lans de ploeg met eigen ogen bezichtigen. Niet alleen ondertekende hij het driejarig sponsorcontract, ook verzorgde hij een gloednieuwe partytent voor de ploeg.

Voorafgaand aan de wedstrijd liet hij zich positief uit over het vrouwenwielrennen en de ploeg. ‘De keuze voor de SwaboLadies.nl, een samenwerking van 3 wielerverenigingen, was voor de hand liggend. Een uniek concept in wielerland dat navolging verdient. Met name het vrouwenwielrennen is sterk in opkomst en met onze ladies fietslijn in zowel de weg als MTB-sport maakt de keuze voor de SwaboLadies.nl logisch voor ons.’

Duratec was al geen onbekende in m.n. de aangepaste wielersport. Zo rijden de landenteams van Polen, Nederland, Brazilië, Oostenrijk, Australië, Griekenland en België op de tandems van Duratec. Over de inhoud van de sponsorovereenkomst worden geen details bekend gemaakt.

Meer informatie over Duratec is te vinden op www.duratec.cz/nl.

IMG_4461v2