SwaboLadies blikvanger TREK in vrouwenpeloton

SwaboLadies 2010©
Trek sponsort SwaboLadies

Amersfoort – Producent TREK heeft in het SwaboLadies cyclingteam een goede partner gevonden voor het bereiken van hun doelgroep, de sportieve vrouw, voor het nieuwste product.

Met het ingaan van de maand maart rijdt het SwaboLadies cyclingteam in het peloton met de gesponsorde TREK helm.

Met het op de markt brengen van het nieuwste product “Sonic Elite WSD”, heeft TREK een kwalitatief zeer goede en uitermate betaalbare helm die vergelijkbaarbaar is met de helmen van de concurrenten uit het duurdere segment.

SwaboLadies 2010©
Edwin de Vroome en Martijn Willems van TREK

Ook met de vormgeving zit het goed; De dames van het Swaboteam staan bekend om hun kritisch vermogen aangaande vormgeving en “gesoigneerd” eruit zien. Hier zijn alom positieve geluiden te horen over de kleurstelling, draagbaarheid en vooral vormgeving van het model.

Renster Sandra Hoekzema over de helm:”Aanvankelijk had ik wel wat reserveringen over de kleur en het model, maar hij ziet er prima uit en ook leuk dat precies deze kleur roze ook terugkomt in de kleding. Wat ook erg belangrijk is, is dat deze helm erg lekker zit. Over de kwaliteit kan ik nog geen uitspraak doen, maar ik hoop dat ik moment niet hoef mee te maken dit seizoen. Ik ben erg blij met deze sponsoring”.

Ook ploegleider Edwin de Vroome is blij:”Afgelopen maandag waren we TREK in Amersfoort en we werden daar zeer gastvrij ontvangen. De mensen van TREK gaven aan dat de SwaboLadies, met hun prestaties en roze outfits, zeer blikvangend zijn en dit de bekendheid binnen de doelgroep zal vergroten. We hopen deze samenwerking een lang vervolg te mogen geven”.