Spieren voor Spieren nieuw maatschappelijk partner SwaboLadies.nl

SwaboLadies.nl heeft een nieuw maatschappelijk partner: Spieren voor Spieren. Daarmee is het de opvolger van A Sisters Hope.

Vrij kunnen bewegen. Onbezorgd kunnen rennen, spelen en sporten. Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dat niet vanzelfsprekend. Een spierziekte beperkt hun in hun mogelijkheden om te sporten.

Spieren voor Spieren vindt dat elk kind spierkracht en dus spierballen verdient en maakt zich daarom hard voor de beste behandeling, de beste diagnostiek én de beste zorg voor kinderen met een spierziekte. “Wij vinden het geweldig dat SwaboLadies.nl haar spierballen toont door Spieren voor Spieren als maatschappelijk partner van de ploeg te omarmen” aldus Bouwe de Vlaming Manager marketing & sponsoring van Spieren voor Spieren. Op meerdere manieren zal de ploeg het komend seizoen Spieren voor Spieren steunen in hun strijd tegen spierziektes.

‘Het past goed bij SwaboLadies.nl om activiteiten aan te bieden die Spieren voor Spieren middelen opleveren om hun doelen te bereiken,’ vertelt Ed den Outer, projectmanager bij SwaboLadies.nl. ‘Juist omdat de activiteiten voor ons goed te organiseren zijn wordt het een succes. Het is prima met onze topsportcultuur te combineren.”

Kijk voor meer informatie over Spieren voor Spieren op www.spierenvoorspieren.nl