Overdenkingen van een team manager: De aap met zeven lullen

SwaboLadies.nl heeft sinds de aanvang van dit seizoen een nieuw kleding ontwerp. De kledingsponsor Biehler heeft onze dames voorzien van haar nieuwe racekleding lijn, maar ook van een nieuw ontwerp.

– Woensdag 14 maart teampresentatie SwaboLadies.nl op locatie RTV De Bollenstreek –

Na een goed voorseizoen in 2017 ging Nicole Steiginga de tweede helft van 2017, met een rugzak vol met lef en durf, het avontuur van professioneel wielrenster tegemoet. Een ervaring rijker en een illusie armer kwam Steigie bij Swabo terug. Niet met hangende pootjes, maar met dezelfde goedgevulde rugzak nu ook voorzien met “I will show you!”.

– Woensdag 14 maart teampresentatie SwaboLadies.nl op locatie RTV De Bollenstreek –

Vorige jaar hadden we de sensatie van junior Wiebes die we ‘Giechel’ noemde. Giegel doet het momenteel heel erg goed op profniveau en heeft nu al meer UCI punten dan enkele profteams aan het einde van het jaar. Haar motortje blijkt best in orde zo schijnt het. Er gaan nu al geruchten dat hier een toekomstig wereldkampioene rijdt. Toch leuk voor WV Avanti om zo’n renster in de gelederen te hebben.

– Woensdag 14 maart teampresentatie SwaboLadies.nl op locatie RTV De Bollenstreek –

Steigie (Nicole Steigenga) ging dit jaar het seizoen beginnen in de UCI meerdaagse Setmana Cycliste Valencia en had precies anderhalve etappe ervoor nodig om zichzelf prominent in de kijker te rijden. Volop in beeld (er was live verslag) koerste ze in ons nieuwe Biehler tenue kilometer na kilometer alleen over de Spaanse wegen. Zij wist het al:”dit gaat hem niet worden, ik word aan een lijntje gehouden” en ging niet maximaal, reed zich niet kapot, maar liet wel 98x haar naam en haar team over de communicatie lijnen gaan.

– Woensdag 14 maart teampresentatie SwaboLadies.nl op locatie RTV De Bollenstreek –

Kennen jullie het mopje van het wielerteam dat een bus wilde???? Juist, de bus is er nog steeds niet en dat is niet omdat we het niet willen. Zeker onze soigneuze Marleen Pardon had in Tielt-Winge graag een bus gewild. Hoe Marlies van der Lugt ook haar best deed om via een lange demarrage de harten warm te maken, de rest van het lichaam van onze soigneur had het steenkoud. Toch is het gaaf hoor, de ene dag Steigie in beeld in Spanje, de volgende dag Marlies in beeld in Tielt-Winge. Dan is het “kortom uitermate teleurstellend” dat we geen bus hebben… aandacht genoeg zou je zeggen.. toch?

– Woensdag 14 maart teampresentatie SwaboLadies.nl op locatie RTV De Bollenstreek –

Zaterdag zat de aap op de bank en hij kijk via YouTube naar etappe 3 van de Setmana. De vorige dag hadden we een mooie dag gehad en de aap was blij. Op een gegeven moment was hij even afgeleid, er kwam wat Spaans gebabbel tussen door en toen de aap weer keek zag hij Nicole Steigenga weer alleen rijden. Geamuseerd keek de aap naar de herhaling, alleen merkte hij op, dat na verloop van tijd de wegen er anders uitzagen als de dag ervoor en het koersverloop anders was. Vanaf dat moment werd duidelijk dat SwaboLadies.nl WEER alleen op kop reed in een UCI2.2 etappe… WEER!!! De wereld op zijn kop want de kleine Steiginga uit Exmorre won een etappe in een UCI2.2. Een amateur team won, twitter ontplofte en de aap zat trots… met zeven lullen… die aap was ik.

Woensdag 14 maart teampresentatie SwaboLadies.nl op locatie RTV De Bollenstreek; Spekkelaan 3 in Lisse. U kan dan Marlies van der Lugt, Nicole Steigenga en alle andere toppers zien, aanraken, spreken en mee op de foto. We nodigen u van harte uit voor onze Sponsor en Pers presentatie. Inloop vanaf 19.30 uur. Als u een bus heeft parkeren wij hem graag voor u. 

Wij zijn trots en hongerig naar meer, mocht u ons team willen steunen kan dat. Dan kunnen we vaker winnen in het buitenland

Wordt nu vriend van SwaboLadies.nl: https://www.swaboladies.nl/vrienden/vriend

(of stuur een email naar info@swaboladies.nl)

z poważaniem,

Hans Blom
team manager SwaboLadies.nl