Overdenkingen van een Team manager: 2017, Afgesloten met een beng

De bladeren vallen naar beneden en de zon schijnt mooi door de takken van van de kalende bomen. De totale stilte op het fietspad ergens rond Papendel wordt verbroken door zoemende kettingen en zoevende fietsen van een groepje in het roze/zwart gehulde fietsters….. totdat …

BENG…

De stilte werd doorbroken door een remgeluiden en aluminium gekletter. Daar lag opeens de ploegleider van SwaboLadies.nl op de grond en Marissa en Femke konden hem niet meer ontwijken. Tsja.. dit was niet gepland… een valpartij tijdens de 2017 afscheidsrit, maar jah.. ook dat hoort bij het wielrennen. Ook begeleiding valt weleens, zeker als het fietspad verstopt is onder een laag bladeren en dan opeens geniepig afbuigt. Op zich een valpartij zonder al te veel erg en de Duratec fietsen blijken robuust genoeg om dit met verve te doorstaan. Zuster Willem van der Krogt had nog een stripje paracetamol bij zich en de rit kon worden voortgezet.

Later in het pannekoekenhuis worden de laatste pijntjes nog weggespoelt met het niet in het dieet passende pijnstillende biertjes. Al met al een zeer geslaagde dag waarbij op passende wijze afscheid werd genomen van seizoen 2017 en de dames die ons gaan verlaten.

Ik wil de afscheid nemende dames zeer bedanken voor de mooie samenwerking afgelopen jaren, en ik hoop dat iedereen in de komende periode de ingeslagen weg een fantastisch vervolg kan geven, of dit nu werk, studie, een zwangerschap of een mooie uitdaging bij een nieuwe ploeg betreft.

Speciaal wil ik Anne nog even danken voor haar mooie woorden die “viavia” altijd gehoord worden.

ALLEN DANK VOOR 2017

Rensters 2017: (op alfabestische volgorde)
Anne Huinen
Ashlynn van Baarle
Bonne Knibbe
Eva Bijwaard
Eveline de Groot
Femke de Graaff
Hanna Helamb
Hanneke de Goeje
Henrietta Colborne
Ingrid Tempert
Kimberly Nieuwerth
Lorena Wiebes
Malin Eriksen
Marieke van Witzenburg
Marise Lagendijk
Marissa Baks
Marleen Pardon
Melissa Wijfje
Nicole Steigenga
Sofie van Horik
Tessa Dijksman
Tessa Veen

Begeleiding 2017: (op alfabestische volgorde)
Anique van der Greft
Arjan Bakker
Arno Goodijk
Ed den Outer
Hans Blom
Jon Colborne
Maarten Walravens
Marcel van Alphen
Robin Leijgraaff
Stefan van Klink
Stella Blom
Willem van der Krogt
Willem van Lieshout

nog 20 kilo te gaan.. !!!

Hans Blom

Team manager SwaboLadies.nl