Duratec sponsort teamfietsen SwaboLadies.nl

Jarenlang hebben we erop mogen hopen dat hij heel misschien ooit zou komen. Maar in 2017 is hij er dan: de fietsensponsor. Duratec Benelux is vanaf dit seizoen officieel fietsensponsor van SwaboLadies.nl.

De ene na de andere verbaasde blik verschijnt op de gezichten van de rensters, wanneer ze de kamer binnen lopen. Vol bewondering kijken ze in de richting van de hoek van de kamer, waar een gloednieuwe fiets is opgehangen, zwart met roze accenten: precies zoals we het altijd voor ogen hebben gehad. ‘‘Is dat echt..’’ klinkt het uit de mond van een van de rensters.

Met een grote glimlach staat sponsor Cees van der Lans van Duratec Benelux te kijken hoe de rensters de nieuwe fiets bewonderen. ‘Zo’n mooie ploeg als SwaboLadies.nl moet natuurlijk ook op een mooie fiets rijden,’ lacht hij de rensters toe.

Teamfietsen. We hebben er de afgelopen jaren veel van gedroomd, maar we hebben altijd voor ogen gehad dat wanneer het zou gebeuren dat het ook goed moest gebeuren. Door middel van een echte sponsor, een die zich betrokken voelt bij de ploeg en die ook echt meewilt in de plannen die er liggen voor SwaboLadies.nl. In Duratec Benelux vonden we daarin de ideale partner, waardoor SwaboLadies.nl met trots op Duratec fietsen zal rijden de komende jaren.

“Er gebeuren mooie dingen bij deze ploeg,” legt sponsor Cees van der Lans uit. “SwaboLadies.nl is een sterke ploeg met oog voor opleiding. Er staat een goed begeleidingsteam en ambitie is overal in de ploeg aanwezig. Met de juiste middelen kan SwaboLadies.nl ver komen. Daarom draag ik graag bij aan de toekomst van de ploeg en de ontwikkeling van de meiden.”