Bontrager verlengt sponsoring SwaboLadies.nl

Sponsor Bontrager heeft haar sponsoring van de wielerploeg SwaboLadies.nl opnieuw verlengt. De wielren-accessoire specialist gaat het zesde jaar van de sponsoring in.

Het is inmiddels een zeer vertrouwd gezicht, de Bontrager helmen op de hoofden van de SwaboLadies. Met grote tevredenheid heeft de ploeg de afgelopen jaren gebruik mogen maken van de hoogste kwaliteit Bontrager materialen en ook komend jaar zal de ploeg blijven rijden met de helmen en schoenen van Bontrager.

Bontrager maakt gebruik van de gelegenheid om de ploeg dit seizoen van volledig nieuwe helmen te voorzien. Zo mogen de dames dit jaar gebruik maken van de Circuit MIPS helmen. Deze helmen leveren een verbeterde combinatie tussen aerodynamica en comfort, maar verhogen vooral de veiligheid van de rensters. Het MIPS systeem (Muli-directional Impact Protection System) is ontwikkeld in samenwerking met hersenchirurgen, om zo de schade aan het hoofd te minimaliseren bij een valpartij.

“Ik ben erg blij dat we opnieuw verder kunnen met Bontrager,” teammanager Hans Blom. “We hebben een lange en zeer goede relatie lopen met Bontrager en kunnen altijd van ze op aan. Dat maakt dat ook wij er trots op zijn het merk te kunnen vertegenwoordigen in de koers.”