Word ook Supporter van SWABO

Eindelijk is het zover, het nieuwe seizoen is gestart en ons nieuwe opleidingsproject, het SWABO Women Development Team, is definitief van start gegaan. Dat wat maanden geleden startte als een ambitieus idee is nu werkelijkheid. Bestond SWABO vorig jaar ‘slechts’ uit één ploeg, nu zijn het drie opleidingsploegen en één profploeg die SWABO tot een geheel van 34 rensters en 15 begeleiders maken. Het project stelt jonge, ambitieuze meiden het maximale uit hun kunnen willen halen in staat vanaf 14-jarige leeftijd binnen één structuur hun droom – professioneel wielrenster worden – na te jagen.

Dit project is niet alleen voor rensters, sponsoren en clubs, maar dit is een project waarbinnen u zich als supporter aan de ploeg kunt verbinden, waarmee u de rensters steunt in het najagen van een droom.

Wat is een vriend?

Een vriend is iemand die er altijd voor je is. Een vriend staat voor je klaar, maar jij staat ook altijd klaar voor een vriend. Zo ook hier. Als Vriend van SwaboLadies.nl steun je de ploeg door middel van een bedrag van €50,-. Dit bedrag komt in de kas van de “Vrienden van SwaboLadies” en wordt apart van de ploeg beheert.

Met het opgehaalde geld worden zaken betaald die ten goede komen aan het gehele team, en waar de dames beter van gaan wielrennen, of wat hun helpt met het rijden van hun wedstrijden. Te denken valt aan een gezamenlijk trainingskamp in de Ardennen, reservematerialen en/of sportvoeding voor tijdens de koersen.

Alle teams van het SWABO Women Development Team worden reeds breed financieel ondersteund door een grote groep enthousiaste supporters die de duurzame benaderingswijze van de ploeg onderschrijven. Alle bijdragen van de supporters komen geheel ten goede aan de positieve, duurzame ontwikkeling van de wielersport. Maar om een duurzame topstructuur te krijgen zijn de financiële middelen nog niet toereikend genoeg.

Gelukkig kunt u daarbij helpen. Vanaf een bedrag van €50,- mag u zich al ‘Supporter van SWABO’ noemen.

Uiteraard staat hier wat tegenover. Zo krijgt u als vriend van het SWABO Women Development Team 10% korting bij onze sponsor Wiel-rent.nl, krijgt u een gratis bidon en stelt het team een A4-foto van het gewenste team ter beschikking. Ook worden er tijdens de NK wielrennen op de weg enkele plaatsen in de ploegleiderswagen van het SWABO Women Development Team, maar ook van Biehler Pro Cycling vergeven, zodat u de koersen eens echt van dichtbij kunt bekijken. We organiseren ook een vrienden-dag tijdens een koers, maar we zijn nog op zoek naar een geschikte datum waar zowel U17-, U19- en eliterensters bij aanwezig zijn.

Of het hierbij blijft? Zeker niet, want voor een vriend gaat ook het SWABO Women Development Team door dik en dun en dus doen we er alles aan om onze vrienden het naar hun zin te maken.

Vriend worden?

Wilt u ook supporter worden van SWABO? Dat kan! Vul onderstaand formulier op, of mail direct uw gegevens naar vrienden@swaboladies.nl. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Nb: Naast naam, email is het voor ons ook waardevol om te weten via welke renster u bij ons team terecht bent gekomen. Geef dit aan in onderstaand formulier of vermeld het in uw schrijven.

De rensters van het SWABO Women Development Team en de wielersport zijn u dankbaar voor uw steun.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Bedrag