Hoofdsponsoren

Geld inleggen in ruil voor naamsbekendheid is sponsoring, maar SWABO Women Development Team en Biehler Pro Cycling gaan graag een stapje verder. Daarom spreken we liever van een partnerschap: samenwerkingen waarbij het mes aan meer dan twee kanten kan snijden.

Het SWABO Women Development Team en Biehler Pro Cycling zijn zeer trots met de volgende partners te worden geassocieerd.

Biehler is naamgevend sponsor van Biehler Pro Cycling en kledingleverancier van alle vier SWABO-teams. Het Duitse bedrijf staat voor een eerlijke en duurzame productie van sportkleding van de hoogst mogelijke kwaliteit. Een gepassioneerd team gaat bij elk design voor het uiterste.

Elabo BV is trotse co-sponsor van Biehler Pro Cycling en het SWABO Women Development Team. De arbeidsdeskundigen van Elabo vormen al sinds 2000 een schakel tussen werkgevers en werknemers bij complexe verzuimsituaties. Op de private markt voeren de professionals van Elabo in heel Nederland jaarlijks ruim 4000 onderzoeken en adviestrajecten per jaar uit.

Het Tsjechische Duratec maakt sinds 1997 handgemaakte, custom frames. Van BMX-fietsen tot tandems en van tijdritfietsen tot baanfietsen: bij al haar fietsen levert Duratec steevast individueel maatwerk.

Gouden sponsoren

Deze Woerdense fietsenzaak specialiseert zich in racefietsen en mountainbikes. De wielergekke eigenaren bieden niet alleen een ruim assortiment aan, maar zorgen ervoor dat hun klanten ook steevast kunnen rekenen op uitmuntende service.

In 2019 vertrouwen de rensters van Biehler Pro Cycling op de LOOK 795 BLADE RS. De fietsen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar de fietsen helpen de rensters ook om hun grenzen te verleggen.

Tires win races. Onder dit motto maakt het innovatieve Challenge Tires al sinds 2003 banden die het verschil kunnen maken. De Italiaanse fabrikant maakt hoogkwalitatieve, handgemaakte banden voor racefietsen, veldritfietsen, baanfietsen, gravelbikes en mountainbikes.

De Nederlandse tak van Grant Thornton is onderdeel van Grant Thornton International Ltd (GTIL), één van ’s werelds grootste netwerken van onafhankelijke accountants- en adviesorganisaties. Vanuit negen Nederlandse vestigingen ondersteunen ruim 450 professionals onze klanten met raad en daad op het gebied van assurance, (financiële) adviesvraagstukken, accountancy en belastingen.

Zilveren sponsoren

Dankzij scherpe prijzen, vernieuwende concepten en een veelzijdig aanbod is Corendon al heel wat jaren een toonaangevende touroperator, hotelketen en luchtvaartmaatschappij op de Nederlandse en Belgische markt. Daarnaast investeert Corendon veel in de verduurzaming van de luchtvaartsector en ondersteunt het bedrijf diverse initiatieven om de wereld duurzamer te maken.

Dat slopen écht vakwerk is bewijst A. Van Liempd Sloopbedrijven elke dag opnieuw. Op innovatieve, verantwoordelijke en duurzaame wijze wordt gewerkt aan aan veelzijdige sloopprojecten binnen- en buitenland. Dankzij de beste kennis en de nieuwste slooptechnieken maakt A. Van Liempd Sloopbedrijven keer op keer het verschil.

Better Cycling biedt iedere wielrenner persoonlijke begeleiding op alle vlakken van de wielersport. Aan de hand van persoonlijke lange- en kortetermijndoelstellingen en wedstrijdprogramma’s wordt een uitgekiend plan opgesteld. Ook rensters van het SWABO Women Development Team en Biehler Pro Cycling maken gebruik van de expertise van Better Cycling.

De afwikkeling van nalatenschappen leidt dankzij lossere familieverbanden, meer samengestelde gezinnen, grotere erfenissen en ingewikkelde testamenten steeds vaker tot (familie)ruzies. I4Mediation heeft kennis van het erfrecht en is opgeleid om families te begeleiden bij het oplossen van hun conflicten.

De medewerkers van Asbest Solutions verzorgen landelijk asbestinventarisaties voor woningen, boerderijen, bedrijfsgebouwen, scholen of anderssoortige gebouwen of objecten. Ook verzorgen de asbestspecialisten projectbegeleiding. Hierbij gaat het niet alleen om nauwkeurigheid, maar ook snelheid, zodat (ver)bouwprocessen niet te lang worden verstoord voorkomen wordt dat de gezondheid van werkers en burgers gevaar loopt.

RPR Stakeholdermanagers brengt mensen en processen weer in beweging te brengen. Hun aanpak is gericht op gedragsverandering en het verbinden van mensen. Problemen worden inzichtelijk gemaakt, belangen van betrokken stakeholders worden duidelijk in beeld gebracht er wordt gezorgd voor verbinding om bedrijfsprocessen te optimaliseren, zakelijke doelen te bereiken en resultaten te boeken.

Van der Toorn Personenschade is al zo’n twintig jaar een gerenommeerd letselschadebureau. Door middel van hoogwaardige juridische dienstverlening in combinatie met een prettig, laagdrempelig contact gaan ze voor een rechtvaardige letselschadevergoeding van al hun klanten.

Van der Straaten A’Campo helpt Nederlandse landbouwbedrijven om voet aan de grond te krijgen in Oost-Afrika. Of het nu gaat om kort- of langdurige projecten: dankzij een groot netwerk kan Van der Straaten A’Campo bedrijven bijstaan in hun ontwikkeling. Verduurzaming van de landbouw is hierbij immer het streven.

Vermeulen Sloop- en Milieutechnieken is al sinds 1946 een begrip in de sloop- en saneringswereld. Werkzaamheden worden uitgevoerd in de petrochemie, in de publieke sector en voor woningbouwverenigingen. Hierbij staan recycling en het mileu altijd hoog in het vandel: er wordt gestreefd naar een zo hoog mogelijke recyclinggraad.

Ondanks dat Trofi Pack B.V. nog niet zo heel lang bestaat is het in haar segment op de markt een gerespecteerde dienstverlener geworden. Het bedrijf uit De Lier specialiseert zich in het koelen, rijpen, duurzaam verpakken en distribueren van exotisch fruit. Minimale verspilling is hierbij één van de belangrijkste taken.

Axidus behoort tot de grootste uitzendorganisaties van Nederland. Vele honderden flexwerkers opereren door het hele land. Flexwerkers van Axidus zijn thuis in de logistiek, techniek, AGF- en de non-foodsector. Mede dankzij eigen opleidingsfaciliteiten is Axidus steeds beter in staat bedrijven te ontzorgen op gebied van arbeid.

Het Nederlandse familiebedrijf Van der Helm Logistics heeft al sinds 1936 ervaring in het succesvol afstemmen van logistieke schakels voor een grote groep klanten. Het Rotterdamse bedrijf biedt (totaal)oplossingen op het gebied van logistiek en transport.

Baruch Linux Specialisten is geen ICT-bedrijf als een ander. Het bedrijf onderscheidt zich door een sterke focus op het bieden van ICT-oplossingen die gebaseerd zijn op Linux & Opensource software. Geen standaardoplossingen, maar structureel maatwerk. En dat werpt haar vruchten af.

Ton van Bemmelen Sports is al ruim 35 jaar dé outdoorspecialist van Zuid-Holland. Wandelaars, kampeerders, skiërs, fietsers en hardlopers kunnen hun hart in de ruim opgezette winkel ophalen. Of u nu een beginnende of gevorderde sporter bent, door de ervaring en kennis van de medewerkers van Ton van Bemmelen Sports kunt u op weg worden geholpen.

Weleda ontwikkelt al bijna honderd jaar puur natuurlijke cosmetica zonder synthetische toevoegingen. Het is de missie van het van oorsprong Zwitserse bedrijf om de natuur bij ons terug te brengen. Ook in de Benelux is Weleda een gerespecteerde naam in de cosmeticabranche. En niet alleen dat: Weleda Benelux is al jaren trouwe partner van Biehler Pro Cycling en het SWABO Women Development Team.

Wiel-rent.nl is echt een begrip in wielerland. Dé verhuursite voor wielrenners heeft afhaalpunten verspreid over heel Europa. Je kunt er onder meer terecht voor fietsen, materiaal, fietskoffers en fietstrainers.

SportvoedingWebshop.com is ook een onmisbare partner voor het SWABO Women Development Team. Dé specialist in sportvoeding houdt niet alleen de prijzen laag, maar het biedt ook nog eens professionele adviezen met betrekking tot sportvoeding is uitgegroeid tot de nummer één in de Benelux.

Print- en drukwerkwinkel in de binnenstad van Tiel. Gespecialiseerd in geboorte- en huwelijkskaarten, maar ook al heel wat jaren trouwe supporter van het SWABO Women Development Team. CardShop levert al jaren vakwerk af bij het verzorgen van de foto’s van de rensters.

Hillson is een innovatief bedrijf voor tijdelijke en permanente beveiliging. Hillson biedt innovatieve oplossingen voor de beveiliging van bouwplaatsen, buitenterreinen, bedrijven woonhuizen door gebruik te maken van geavanceerde producten.

De Van der Werff Groep is een moderne onderneming met totaaloplossingen op maat voor infra- en milieutechnische projecten, zowel onder als boven de grond.

Ook Bontrager is een onmisbare partner voor SWABO Women Development Team en Biehler Pro Cycling. Immers: helmen zijn onmisbaar, en laat Bontrager nu al jaren garant staan voor helmen van topkwaliteit.