Single Blog Title

This is a single blog caption

Een nieuw begin


Het huidige begeleidingsteam van SwABoLadies heeft besloten aan het einde van het wielerseizoen te stoppen bij SwABoLadies.

SwABoLadies zal niet verdwijnen, met een nieuw begeleidingsteam zal op de huidige voet worden voortgegaan. Dit houdt in dat rensters van LRTV Swift, WV Avanti en RTV De Bollenstreek de mogelijkheid wordt geboden om gezamenlijk deel te nemen aan nationale wedstrijden.

Het huidige begeleidingsteam van SwABoLadies maakt de overstap naar een nieuwe vereniging: ‘Talent Cycling’. Talent Cycling wil de nadruk meer leggen op topsport, terwijl SwABoLadies zich vanuit de drie verenigingen meer richt op de breedtesport. Talent Cycling gaat zich met nieuwelingen, junioren, elite dames (zonder contract) en haar UCI-ploeg (Biehler Pro Cycling) richten op haar opleidingstraject om rensters langdurig op te leiden richting de wereldtop. Talent Cycling is een nieuwe wielervereniging met een eigen bestuur en begeleidingskader. De rensters die zich aansluiten kunnen uit het gehele scala van wielerverenigingen komen.

Deze wijzigingen zijn in goed overleg tot stand gekomen tussen het huidige begeleidingsteam van SwaboLadies en het bestuur van SWABO. Op 4 oktober 2019 neemt het huidige SwaboLadies haar nieuwe identiteit Talent Cycling aan. De huidige staff wenst de nieuwe staff van SwABoLadies alle goeds voor in de toekomst.