Single Blog Title

This is a single blog caption

Van der Valk Hotel Nuland-‘s-Hertogenbosch en Vermeulen Sloop- en Milieutechnieken maken Boels Ladies Tour mogelijk

Dinsdag 3 september start Biehler Pro Cycling aan de Boels Ladies Tour, een meerdaagse wielerkoers in de Women’s World Tour. Zes dagen lang trekt de wereldtop van het vrouwenwielrennen door Nederland. Dankzij Van der Valk Hotel Nuland-‘s-Hertogenbosch en Vermeulen Sloop- en Milieutechnieken heeft ook Biehler Pro Cycling de mogelijkheid om deel te nemen.

Toen bekend werd dat Biehler Pro Cycling een uitnodiging had ontvangen voor de prestigieuze Boels Ladies Tour sloegen Vermeulen en het Van der Valk hotel in Nuland de handen ineen. Samen besloten zij om de deelname voor de ploeg mogelijk te maken.

De gehele week zal de ploeg verblijven in het Van der Valk hotel. Doordat het hotel vlakbij ’s-Hertogenbosch ligt, is het de ideale uitvalsbasis om de gehele week in korte tijd bij de etappes te komen. Daarnaast zal een goede nachtrust en goed eten ongetwijfeld een belangrijke bijdrage aan de week zijn.

Vermeulen, een bedrijf gespecialiseerd in Sloop- en Milieutechniek, zorgt er deze week voor dat de ploeg kostenvrij deel kan nemen aan de Boels Ladies Tour. Daarmee is het bedrijf een zeer belangrijke toegevoegde waarde voor de ploeg, want budget is voor iedere wielerploeg altijd weer een grote uitdaging.

Deze week zullen wij u uitgebreid op de hoogte houden van de vorderingen in de Boels Ladies Tour. Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram om live op de hoogte te blijven van de wedstrijd.