Single Blog Title

This is a single blog caption

Tamara van der Horst verlaat SWABO Women Development Team

Tamara van der Horst heeft besloten om in 2019 niet uit te komen voor het SWABO Women Development Team.

Van der Horst: “Het is een moeilijk besluit, maar uiteindelijk heb ik na goed overleg de beslissing genomen om in een andere omgeving aan mijn volledige herstel te werken. Ik merk dat ik echt nog tijd nodig heb om te herstellen van de gezondheidsproblemen van de afgelopen jaren en die tijd wil ik ook nemen zodat ik uiteindelijk weer met volle overgave in goede gezondheid kan gaan koersen. Ik bedank SWABO voor het vertrouwen in mij en ik wens het team alle succes toe in de toekomst.”

Wim Klement, teammanager van het SWABO Women Development Elite Team, laat weten dat hij het vertrek van Van der Horst jammer vindt. “Tamara is een leergierige renster met veel talent en we hadden haar de komende jaren natuurlijk graag bij ons in het team gehad om haar naar de top van haar kunnen te begeleiden, maar we begrjipen en respecteren haar besluit. Wij wensen Tamara een voorspoedig en volledig herstel toe. Daarnaast wensen we haar heel veel succes en geluk bij het najagen van haar dromen.”