SwaboLadies en Biehler Pro Cycling verwelkomen Elabo als co-sponsor

Swaboladies is trots Elabo BV als nieuwe co-sponsor te kunnen presenteren.

SwaboLadies en Biehler Pro Cycling verwelkomen Elabo als co-sponsor

SwaboLadies is trots Elabo BV als nieuwe co-sponsor te kunnen presenteren. Het vooraanstaande arbeidskundige adviesbureau tekent een overeenkomst voor ten minste één seizoen. Het bedrijf steunt de wielerploeg in haar missie om op termijn de beste opleidingsploeg voor vrouwen ter wereld te worden.

Hans Blom, managing director van SwaboLadies, vindt de twee partijen goed bij elkaar passen. “Zowel Elabo BV als SwaboLadies hebben opleiden en duurzaamheid echt in het DNA zitten. We zijn dan ook erg blij met Elabo als partner van onze ambitieuze opleidingsformatie.”

“SwaboLadies investeert veel in de individuele ontwikkeling van haar rensters. Middels een doordacht, revolutionair opleidingstraject, waarbij steeds oog is voor het individu, wordt getracht de bevlogen rensters op duurzame wijze zo goed mogelijk te begeleiden naar de top van hun kunnen.”

In deze werkwijze zien directieleden Jan Hulleman en Henk van Ringen de overeenkomst met Elabo BV: “Is er bij een renster een wil, dan creëert SwaboLadies een weg. Is deze wil er bij een arbeidsongeschikte ondernemer of werknemer, dan wijzen onze arbeidsdeskundigen de best mogelijke route.”

De arbeidsdeskundigen van Elabo vormen al sinds 2000 een schakel tussen werkgevers en werknemers bij complexe verzuimsituaties. Op de private markt voeren de professionals van Elabo in heel Nederland jaarlijks ruim 4000 onderzoeken en adviestrajecten per jaar uit. “Ook wij steken veel energie in opleiding en kwaliteitsborging zodat onze toegewijde professionals te allen tijde op de hoogte zijn van de meest recente ontwikkelingen in de complexe arbeidsongeschiktheidsmarkt. De groei die Elabo BV de afgelopen twee decennia heeft doorgemaakt zien wij als teken dat onze investeringen in kwaliteit loont. Wij gunnen SwaboLadies eenzelfde rooskleurige toekomst en wij dragen daar dan ook graag aan bij”, besluiten Hulleman en Van Ringen.

SwaboLadies ontstond 12 jaar geleden als resultaat van een samenwerking tussen LRTV Swift uit Leiden, WV Avanti uit Alphen a/d Rijn en RTV de Bollenstreek uit Lisse. Komend seizoen bestaat SwaboLadies uit een juniorenteam, een nieuwelingenploeg, een clubteam en een UCI-ploeg, genaamd Biehler Pro Cycling. De ambitieuze ploeg wil op duurzame wijze rensters opleiden, begeleiden en ze uiteindelijk een podium bieden om op het allerhoogste niveau de competitie aan te kunnen gaan.